Wednesday, September 27, 2023
Edar Medical International është i specijalizuar në  transportin e pacientëve mbrenda dhe jashtë vendit. Transporti i pacientëve është jetik për një të sëmurë.Pajisjet moderne dhe një ekipe i specializuar me mjekë profesional gjatë udhëtimit tuaj janë në dispozicion."Edar Medical International" është i pajisur me 5 Autoambulanca(LT,Mercedes E-Klasse,Mercedes M-Klasse,VW T6,Citroenë), të pajisur sipas Standardeve ISO 9001 nga Gjermania dhe kemi...

Shërbime që ofrohen nga EDAR Medical

Edar Medical Postime