Bilanci i 16 muajeve punë në Kosovë

13 Transporte Mjekësore jashtë vendi:
Turqi,Suedi,Gjermani Austri,Svizzera,Rumani,Shqipëria,Maqedoni.
Nga 13 pacienta 6 të intubuar edhe monitorim maksimal
Nga 13 pacienta 8 ishin shtetasë të huaje.
4 fëmije mosha më pak 2 vjetë.
Mosha më e vjetër ishte 98 vjeqare dërgimi në Svizzera
Mosha më e re 4 javë dërgimi në Turqi.
Asenjë të vdekur.
Të vetmit me Protokoll transporti sikur në Gjermani.
Është sfide e madhe një Transport i tillë dhe duhet përgaditje e madhe.
Të gjithë deri më sot mbajnë Kontakt me neve.
Faliminderit të gjithëve për besimin e dhenë.