Edar Medical International

Edar Medical International është i specijalizuar në  transportin e pacientëve mbrenda dhe jashtë vendit. Transporti i pacientëve është jetik për një të sëmurë.Pajisjet moderne dhe një ekipe i specializuar me mjekë profesional gjatë udhëtimit tuaj janë në dispozicion.”Edar Medical International” është i pajisur me 5 Autoambulanca(LT,Mercedes E-Klasse,Mercedes M-Klasse,VW T6,Citroenë), të pajisur sipas Standardeve ISO 9001 nga Gjermania dhe kemi angazhuar një staf profesionistësh të cilët janë 24/7 në shërbimin tuaj.

Prandaj nëse keni nevojë për ndonjë shërbim na kontaktoni.

                                               

 

Me Respekt
Edar-Medical International

+38345407804
+4917648877924 

info@edarmedical.com