Wednesday, September 27, 2023
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALS Advanced Life Support

08/12/2018 - 09/12/2018

ALS (Advanced Life Support)
Reanimacioni
Kursi është i dedikuar për të gjithe personelin mjekësor(Mjekë,Stomatolog,Farmaceutista,Fizioterapeute,infermier,Laboranta,Radiolog,Studentë,Zjarrfikës,Shpëtues,Police e kështu me radhë).
Kursi përmbane:
1.-Kursin Basic (BLS),
1.1.-Kursin Avancuar (ALS).
1.2.-Algoritme ALS te Udhezimeve per Reanimim 2015
2.-High Performance CPR
3.-Menegjimi i rrugëve ajrore(Intubimi),
4.-Defibrillimi (Manuel dhe Automatik),
5.-EKG dhe intervenimi
6.-Farmakologji ne ALS .
7.-Kompetencat komunikuese si anetare apo udheheqes.
Kursi ju ofron mundësin e ofrimit të mësuarit
sistematike,teknikat,aftësitë dhe sjelljet diagnostike dhe Terapeutike.
Është i licencuar nga të gjitha Odat e Kosovës me Pikë Akredituese.
Oda e Mjekeve dhe infermiereve ka akredituar me 20 Pike Nderkombtare.
Kursi mbahet me Instruktor me licence Europiane🇪🇺🇪🇺🇩🇪🇩🇪.
Rezervimi dhe parapagesa i obligueshem nëpërmes Bankes.
Mbahet tek selia e Bankes Boterore ne Fushe Kosove tek Eulex perballe ETC.
Lidhja e Pejes, nr, 177, Prishtinë 10000
☎️045-407804
☎️004917648877924 me viber

Details

Start:
08/12/2018
End:
09/12/2018
Event Category: