Wednesday, September 27, 2023
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

17-18 Nëntorë Kursi Advanced Life Support (ALS)

17/11/2018 @ 8:00 am - 18/11/2018 @ 5:00 pm

Advanced Life Support (ALS)

Kursi mbahet me Instruktorë me licencë Europiane.

Kursi është i licencuar nga të gjitha Odat e Kosovës me Pikë Akredituese.
Oda e Mjekëve dhe Infermierëve e ka akredituar me 20 Pikë Ndërkombëtare.

Kursi përmbanë:
Kursin Bazik (BLS)
Kursin e Avancuar (ALS)
Algoritme ALS të Udhëzimeve për Reanimim 2015
High Performance CPR
Menaxhimi i kanaleve të frymëmarrjes (Intubimi)
Defibrillimi (Manual dhe Automatik)
EKG dhe intervenimi
Farmakologji në ALS
Kompetencat komunikuese si anëtar apo udheheqës

Kursi është i dedikuar për të gjithë personelin mjekësor (Mjekë, Stomatologë, Farmaceutistë, Fizioterapeutë, Infermierë, Laborantë, Radiologë, Studentë, Zjarrfikës, Shpëtues, Policë e kështu me radhë).

Kursi ju ofron mundësinë e të mësuarit sistematik, teknikat,
aftësitë dhe sjelljet diagnostike dhe terapeutike.

Rezervimi dhe parapagimi i obligueshëm përmes Bankës.

VENDI
Selia e Bankës Botërore në Fushë Kosovë(tek Eulex-i përballë ETC-së)

Details

Start:
17/11/2018 @ 8:00 am
End:
18/11/2018 @ 5:00 pm
Event Category:

Organizer

EdarMedical
Phone:
+38345407804
Email:
info@edarmedical.com
Website:
www.edarmedicalcom