Live nga Ambasada e Finlandës

Me Ambasadoren dhe stafin e ambasadës.
A nuk është kënaqësi kur Europianët ne Kosovë të besojnë edhe kërkojnë trajnim nga Edar-Medical International.
Të shpëtoshë një Jetë është nder, dhe obligim qytetar,i garantuar me ligjë në Europë.
Faliminderit Ambasadore dhe popullit Finlandëz.