Profesionalizmi nuk kërkon rrugë tjetër për veq respekt dhe mirënjohje.

Vlerësimin e dëshmuan sot pas kërkesës së një nga shërbimet kryesore të vendeve Skandinave për Transport mjekësore të shtetasit Norvegjez, duke u bërë partner i barabartë dhe bashkëpunues në Transportin Mjekësor edhe në vijën ajrore(Fly Ambulance).
Besimin dhe profesionalizmin e vlersuan aq lartë sa që na kërkuan që të shkojmë në Tiranë nga Kosova që ta dërgojmë pacientin nga Tirana ne Rinas-Tirane Albania Aeroport ne mënyrë që pacienti Norvegjez te dërgohet në formën më të sigurt dhe profesionale.
Nuk ka kënaqësi më të madhe kur Skandinavet të vlerësojnë aq lartë sa që ne na bëjnë Partner per krejt vendet e ballkanit(Maqedoni,Kosovë,Mali të Zi,Serbi).
Faliminderit juve Skandinave.
Faliminderit Dr. Sanije Sekiraqa.Dr.Argjend Kamberi.Afrim Jashari dhe po ashty ekipeve të Edar-Medical që po dëshmoni se jeni europian.
Faliminderit për Dr.Gazmendin nga Norvegjia qe ti po ashty na vlersove aq lartë,është kënaqësi kur profesionistë nga diaspora e ndihmojnë njeri tjetrin dhe bashkëpunojnë po ashty në mënyrë profesionale.