Shërbimi i Mjekut dhe Infermierit në shtëpin tuaj.

Ne jemi një ekip specialistësh me përvojë shumëvjeçare dhe ju trajtojmë në raste urgjente në vendin e qëndrimit tuaje me anë të pajisjeve profesionale sipas gjendjes së fundit të mjeksisë.
Në rast emergjentë, ne rregullojmë përdorimin e të gjitha masave të nevojshme dhe trajtimin e domosdoshëm të nevojshëm, p.sh. Infuzionet, ventilimin, përdorimi i oksigjenit dhe EKG-ja  janë në disponim.
Në varësi të natyrës së emergjencës, një ambulancë  do të urdhërohet në vendin e emergjencës dhe transporti në klinikën përkatëse të specializuar.

Ne ndihmojmë në rastet e mëposhtme të emergjencës ose sëmundjes:

Emergjencat në lidhje me lëkurën:
Alergjit dhe djegiet
Sepsë akute
Ulcerat akute
Prerje dhe  plagë të ndryshme
Inflamacionet (infeksionet):
Tonsilitis,
Pneumonia,
Sulmi astmatikë,
Vuajtje akute respiratore (dispneja),
Bronkit akut, kollë akute (pertusis),
Gripit me ethe të shpejta në rritje).

 • Sëmundje akute:
  Çrregullim diabetikë,
  Shok diabetikë,
  Insuficence akut i zemrës,
  Kriza e hipertensionit,
  Kriza hipotension,
  Epilepsi,
 • Dehidrim
 • Diarre me dehidrim
 • Vjellje Akute

Dhimbje:
Dhimbje barku,
Dhimbje koke akute,
Dhimbje akute e nervit,
Dhimbje akute e gjoksit,
Nevalgji akute,
Ishiadikus akute,
Aksidente
Hemorragji cerebrale
Krizë zemre,
Gjendje Komatoze
Dekompensimi mendor
Dekompensimi psikiatrik

Kujdes Intenziv Ambulantorë

Pacientët e varur nga kujdesi intenziv, të varur nga teknologjia, trakeostoma dhe pacientët që janë në respiratorë kanë të drejtë të zgjedhin që pjesën tjetër të jetës të kujdesen për veten në shtëpinë e tyre.

Ne ju shoqërojmë me kujdes intenziv në jetën e përditshme, dhe u mundësojmë atyre të udhëheqin një jetë të vetë-përcaktuar sa i përket sëmundjes. Përveç kujdesit të kualifikuar dhe kujdesit mjekësor, është e rëndësishme për ne që klientët tanë të rifillojnë ose të ridizajnojnë rutinën e tyre të përditshme me sëmundjen. Në këtë mënyrë shoqërojmë dhe mbështesim klientët tanë.

Në kontekstin e kujdesit intenziv ne ofrojmë kujdesin kompetent dhe kujdesin gjithëpërfshirës të pacientëve me:

Tracheostoma
Dëmtimi traumatik i trurit,
Skleroza laterale amyotrofike (ALS),
Sëmundje kronike obstruktive pulmonare (COPD),
Sëmundje të tjera neurologjike.