🚨🚑🚨🚑🚨🚑🚨🚑🚨🚑🚨👍
Thirrja nga Spitali Shtetëror në Shkup“Nëna Tereza“ për Transport Mjekësor profesional me Autoambulance 🚑 nga Shkupi në Gjermani 🇩🇪.
Pacientë në gjendje të rënd hemodinamike.
Bravo Ekipa
Taulantit (29 vjeqar )shërim të shpejtë.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏.
Respekt nga shefi i Klinikes Median për një punë te shkelqyer pėr shkak të largasise dhe komplecitetit. 👍👍👍👍👍👍.
Edar-Medical International
☎️ 045-407804
📱 004917648877924 me viber
Nga Maqedonia në Gjermani