Transport mjekësor me Autoambulancë nga Tetova në Hamburg

Dërgimi me Autoambulancë të pacientit nga Spitali i Tetovës në Hamburg(Klinika Universitare Hamburg-Eppendorf) të Gjermanisë. PACIENTI i intubuar dhe me (Arterenol), për mbajtjen e presionit të gjakut gjatë gjithë rrugës.
2200 kilometra stabil i dorëzuar.
Edar-Medical International
☎️ 045-407804
☎️ 004917648877924 me viber
www.edarmedical.com